Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статі розглянуто основні причини формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України, досліджено переваги та недоліки функціонування інтегрованих об'єднань. In the article principal reasons of forming of integrated structures are considered in food industry of Ukraine, advantages and lacks of functioning of associations

Опис

Ключові слова

інтеграція, консолідація, інтегровані структури, інтегровані об’єднання, харчова промисловість, integration, consolidation, integrated structures, associations, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Скопенко, Н. С. Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України / Н. С. Скопенко // Вісник Запорізького нац. ун-ту (Економічні науки). – 2010. – № 2(6). – С. 83-87

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced