Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статі розглянуто основні причини формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України, досліджено переваги та недоліки функціонування інтегрованих об'єднань.
In the article principal reasons of forming of integrated structures are considered in food industry of Ukraine, advantages and lacks of functioning of associations
Опис
Ключові слова
інтеграція, консолідація, інтегровані структури, інтегровані об’єднання, харчова промисловість, integration, consolidation, integrated structures, associations, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Скопенко, Н. С. Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України / Н. С. Скопенко // Вісник Запорізького нац. ун-ту (Економічні науки). – 2010. – № 2(6). – С. 83-87