Особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовий промисловості України
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовій промисловості України. Визначено позиціювання окремих галузей харчової промисловості на кривій консолідації, досліджено сучасні тенденції консолідації та інтеграції вітчизняних компаній харчової промисловості.
The features of forming and development of associations are considered in food to industry of Ukraine. Positioning of separate industries of food industry is certain on the crooked consolidation, the modern tendencies of consolidation and integration of domestic companies of food industry are investigational.
Опис
Ключові слова
інтеграція, консолідація, інтегровані структури, інтегровані об’єднання, харчова промисловість, integration, consolidation, integrated structures, associations, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Скопенко, Н. С. Особливості формування та розвитку інтегрованих структур у харчовий промисловості України / Н. С. Скопенко // Вісник Тернопільського нац. екон. ун-ту. – 2010. – № 5-1. – С. 349-361