Отеплення та розморожування харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуті способи та обладнання для отеплення та розмороження харчових продуктів, зміни, що відбуваються у продуктах під час розморожування та отеплення. The methods and equipment for warming and defrosting foods, changes, occurring in foods during defrosting and warming are considered.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, foods, розморожування, warming, defrosting, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Масліков, М. М. Отеплення та розморожування харчових продуктів / М. М. Масліков // Холод М+Т. - 2010. - № 5.

Зібрання