Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті запропоновано зменшити динамічну складову похибки дозування сипкої продукції шляхом визначення раціонального розташування зважувальної місткості у лінійних вагових дозаторах. Суттєве зменшення динамічної складової похибки дозування дає можливість підвищити продуктивність дозатора для сипкої продукції.
Опис
Ключові слова
сипка продукція, лінійний ваговий дозатор, точність дозування, похибка дозування, зважувальна місткість, сыпучая продукция, линейный весовой дозатор, точность дозирования, динамическая погрешность дозирования, взвешивающая емкость, granular products, linear gravimetric dosing unit, exactness of dosage, dynamic dosage error, weigher capacity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Гавва, О. М. Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції / О. М. Гавва, А. В. Деренівська, Л. О. Кривопляс-Володіна // Харчова промисловість. – 2013. – № 14. - С. 125-130.