Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті запропоновано зменшити динамічну складову похибки дозування сипкої продукції шляхом визначення раціонального розташування зважувальної місткості у лінійних вагових дозаторах. Суттєве зменшення динамічної складової похибки дозування дає можливість підвищити продуктивність дозатора для сипкої продукції.

Опис

Ключові слова

сипка продукція, лінійний ваговий дозатор, точність дозування, похибка дозування, зважувальна місткість, сыпучая продукция, линейный весовой дозатор, точность дозирования, динамическая погрешность дозирования, взвешивающая емкость, granular products, linear gravimetric dosing unit, exactness of dosage, dynamic dosage error, weigher capacity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Гавва, О. М. Шляхи зменшення динамічної складової похибки дозування сипкої продукції / О. М. Гавва, А. В. Деренівська, Л. О. Кривопляс-Володіна // Харчова промисловість. – 2013. – № 14. - С. 125-130.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced