Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено нові можливості перероблення ефірних олій з отриманням «вузьких» фракцій та індивідуальних ароматичних речовин, що передбачає послідовне здійснення таких операцій: вакуумна ректифікація, препаративне виділення і газохроматографічний контроль чистоти отриманих продуктів. Виділені «вузькі» фракції» й індивідуальні ароматичні речовини є натуральними ароматизаторами і пропонуються для ароматизації харчових продуктів. The new possibilities of processing of essential oils with obtaining «narrow» fractions and individual flavouring substances that requires consistent implementation of the operations such as vacuum rectification, preparative separation and chromatographic control of purity of the obtained products have been presented. Obtained «narrow» faction and individual flavouring substances are natural flavourings and they are offered for aromatisation of foods.
Опис
Ключові слова
ефірні олії, essential oils, ароматична речовина, aromatic substance, вузька фракція, narrow faction, вакуумна ректифікація, vacuum rectification, препаративне виділення, preparative separation, натуральні ароматизатори, natural flavorings, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Фролова, Н. Е. Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів / Н. Е. Фролова, О. М. Усатюк // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2014. – Т. 2, № 12 (68). – С. 24–29.