Інактивація окислювальних ферментів рослинної сировини при її екстрагуванні

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При проведенні екстрагування фенольних сполук з пряно-ароматич-ної сировини доцільно до екстрагента додавати органічні кислоти або їхні солі, на-приклад лимонну та винну кислоту, змінюючи рНсередовища у необхідному напрямі. When conducting the extraction of phenolic compounds from spicy-aromatic-term raw advisable to add extractant organic acids or their salts, eg citric and tartaric acid, changing rNseredovyscha in the required direction.

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, інактивація окислювальних ферментів, екстрагування, extraction, inactivation of oxidative enzymes, herbs, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Галина. Інактивація окислювальних ферментів рослинної сировини при її екстрагуванні / Галина Сімахіна, Анастасія Шевченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 22-23.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced