Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія харчової суміші з додаванням рослинної сировини і білково-жирової емульсії і доведена доцільність його використання в промисловості полу фабрикатів.
The technology of food mix with the addition of plant material and protein-fat emulsion and proved the feasibility of its use in industry poll manufactures.
Опис
Ключові слова
пельмені, технологія, заморожені напівфабрикати, dumplings, technology, frozen semi finished product, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. В. Басиста та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2014. – Вип. 2/1 (24). – С. 192-195.