Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена технологія харчової суміші з додаванням рослинної сировини і білково-жирової емульсії і доведена доцільність його використання в промисловості полу фабрикатів. The technology of food mix with the addition of plant material and protein-fat emulsion and proved the feasibility of its use in industry poll manufactures.

Опис

Ключові слова

пельмені, технологія, заморожені напівфабрикати, dumplings, technology, frozen semi finished product, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. В. Басиста та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2014. – Вип. 2/1 (24). – С. 192-195.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced