Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати роботи з приводу розробок спеціального продукту для людей з надлишковою вагою тіла.
The article presents the work on the development of special products for people with excess body weight.
Опис
Ключові слова
збалансоване харчування, напівфабрикат, ожиріння, енергетичний дисбаланс, balanced meals, convenience foods, obesity, energy imbalance, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Коровіна, М. В. Вдосконалення рецептури м`ясопродуктів, як етап профілактики ожиріння / М. В. Коровіна, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІV Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014. – С. 92-93.