Енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Розглянуті питання практичного використання деяких заходів щодо енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості.
Description
Keywords
вторинні енергоресурси (ВЕР), вторичные энергоресурсы (ВЭР), secondary energy resource (SER), паливно-енергетичні ресурси (ПЕР), тепловикористовуючі установки (ТВУ), пароконденсатна суміш, відхідні гази, утилізація, топливно-энергетические ресурсы (ТЭР), теплоиспользующие установки (ТИУ), пароконденсатная смесь, отходящие газы, утилизация, fuel - energy resources (FER), heat utilization plant (HUP), condensate-steam mixture, waste gases, utilization, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Citation
Енергозбереження в м'ясопереробній галузі промисловості / В. І. Павелко, Я. І. Засядько, А. І. Заславський, О. М. Рябчук // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 37-39.