Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
В статті наведені результати досліджень, які показали неможливість запобігання стрімкому зростанню забарвленості в процесі кислотного гідролізу крохмалю. При ферментативному гідролізі такого підвищення забарвленості гідролізатів не відбувається. This paper presents the results of studies that have shown the impossibility of preventing the rapid growth chromaticity during acid hydrolysis of starch. In the enzymatic hydrolysis of the hydrolysates chromaticity increase occurs.
Description
Citation
Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі / О. О. Качковський, Е. В. Грабовская, Н. И. Штангеева, Л. С. Дегтярьов // Цукор України. – К., 2001. - № 4 (23). - С. 26-27.