Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В статті наведені результати досліджень, які показали неможливість запобігання стрімкому зростанню забарвленості в процесі кислотного гідролізу крохмалю. При ферментативному гідролізі такого підвищення забарвленості гідролізатів не відбувається. This paper presents the results of studies that have shown the impossibility of preventing the rapid growth chromaticity during acid hydrolysis of starch. In the enzymatic hydrolysis of the hydrolysates chromaticity increase occurs.

Description

Citation

Дослідження змін просторової та електронної будови крохмалю при гідролізі / О. О. Качковський, Е. В. Грабовская, Н. И. Штангеева, Л. С. Дегтярьов // Цукор України. – К., 2001. - № 4 (23). - С. 26-27.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By