Виробництво патоки із крохмалевмісної сировини

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В асортименті цукристих речовин, що широко використовуються у різних галузях харчової промисловості, особливе місце займають цукристі крохмалепродукти: глюкоза кристалічна, патоки різного вуглеводного складу, глюкозно-фруктозні сиропи. In the assortment of sugary substances widely used in various branches of the food industry, special place is occupied by sugary starch products: glucose crystalline, molasses of various carbohydrate composition, glucose-fructose syrups.

Опис

Ключові слова

дослідження, патока, полісахариди, розчини, ферменти, крохмаль, кафедра технології цукру і підготовки води, іnvestigation, molasse, polysaccharides, solutions, enzymes, starch

Бібліографічний опис

Кузнєцова, І. В. Виробництво патоки із крохмалевмісної сировини / І. В. Кузнєцова, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва // Сборник научных статей : Научно-практическая конференция «Перспективные направления развития пищевой промышленности». – Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. – С. 88-90.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced