Методичні основи оцінки зовнішнього ризику та дослідження його впливу на діяльність суб'єктів господарювання

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто методичні аспекти аналізу та оцінки галузевого ризику підприємств хлібопекарської галузі. Проведено дослідження впливу ризику мезорівня на діяльність суб 'єктів господарювання. Methodical aspects of the analysis and assessment of industry risk enterprises baking industry. The influence on the activity of the meso level risk subjects facilities management.

Опис

Ключові слова

фактор ризику, ризик, зовнішній ризик, risk, risk factor, external risk, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Скопенко, Н. С. Методичні основи оцінки зовнішнього ризику та дослідження його впливу на діяльність суб'єктів господарювання / Н. С. Скопенко // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. - С. 141-144.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced