Методичні основи оцінки зовнішнього ризику та дослідження його впливу на діяльність суб'єктів господарювання
Файли
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто методичні аспекти аналізу та оцінки галузевого ризику підприємств хлібопекарської галузі. Проведено дослідження впливу ризику мезорівня на діяльність суб 'єктів господарювання.
Methodical aspects of the analysis and assessment of industry risk enterprises baking industry. The influence on the activity of the meso level risk subjects facilities management.
Опис
Ключові слова
фактор ризику, ризик, зовнішній ризик, risk, risk factor, external risk, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Скопенко, Н. С. Методичні основи оцінки зовнішнього ризику та дослідження його впливу на діяльність суб'єктів господарювання / Н. С. Скопенко // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. - С. 141-144.