Вплив температури пророщування рису на показники його солоду
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів;
Defined physical parameters and chemical composition of 7 local rice varieties. It is shown the possibility of producing them as raw material for malt ahlyutenovyh medical and dietetic foods.
Опис
Ключові слова
хімічний склад, солод, рис, сорт, chemical composition, malt, rice, variety, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ємельянова, Н. О. Вплив температури пророщування рису на показники його солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 1. – С. 41 – 42.