Спосіб виробництва кисломолочних продуктів (Патент на корисну модель № 47515)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва кисломолочних продуктів включає приготування суміші, очистку, пастеризацію, гомогенізацію та охолодження, заквашування та сквашування суміші, перемішування та охолодження, внесення наповнювачів, розлив, пакування та охолодження готового продукту. Як наповнювач використовують попередньо розчинену у сколотинах сублімовану біодобавку мінералізованого вівса. Виробництво її проводять на створеному штучному мінералізованому середовищі. A method for making fermented milk products includes preparing a mixture, cleaning, pasteurizing, homogenizing and cooling, adding a starter culture and ripening of the mixture, mixing and cooling, adding fillers, pouring, packaging and cooling the ready product. A freeze-dried bioadditive of mineralized oats preliminary dissolved in buttermilk is used as the filler. Production thereof is carried out on the artificial medium created.

Опис

Ключові слова

кисломолочнi продукти, сублімована біодобавка, fermented milk, bioadditive of mineralized, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 47515, МПК (2009) Кл. A23C 9/13. Спосіб виробництва кисломолочних продуктів / Сімахіна Г. О., Гойко І. Ю., Миколів Т. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 200908237 ; заявл. 04.08.2009 ; опубл. 10.02.10., Бюл. № 3, 2010 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced