Розробка м’ясних продуктів для оздоровчо-профілактичного харчування дітей шкільного віку
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статті наведено дані про розробку м’ясопродуктів для школярів, що містять біологічно активні речовини широкого спектру фізіологічної дії, а також, які мають оздоровчо-профілактичну дію.
This paper shows the development of meat products for students that contain biologically active substances of a wide range of physiological effects, as well as having health and preventive action.
Опис
Ключові слова
м’ясні продукти, оздоровчо-профілактичне харчування, гриби гливи, meat products, health and preventive nutrition, oyster mushrooms, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Коломієць, Н. С. Розробка м’ясних продуктів для оздоровчо-профілактичного харчування дітей шкільного віку / Н. С. Коломієць, О. І. Гащук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали IV науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014 – С. 88–89.