Розробка м’ясних продуктів для оздоровчо-профілактичного харчування дітей шкільного віку

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті наведено дані про розробку м’ясопродуктів для школярів, що містять біологічно активні речовини широкого спектру фізіологічної дії, а також, які мають оздоровчо-профілактичну дію. This paper shows the development of meat products for students that contain biologically active substances of a wide range of physiological effects, as well as having health and preventive action.

Опис

Ключові слова

м’ясні продукти, оздоровчо-профілактичне харчування, гриби гливи, meat products, health and preventive nutrition, oyster mushrooms, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Коломієць, Н. С. Розробка м’ясних продуктів для оздоровчо-профілактичного харчування дітей шкільного віку / Н. С. Коломієць, О. І. Гащук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали IV науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014 – С. 88–89.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced