Biological value of aronia berries
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The article represents the results of experimental studies over aronia berries’ biological value. There was confirmed that they are the rich source of the wholesome complex of biologically active substances. Therefore, using aronia berries in the new technologies to obtain the foodstuff with increased biological value is affirmed as the way to widen the range of healthy food, proved scientifically, expedient technologically, and profitable economically.
Опис
Ключові слова
wild plants, aronia, synergists, vitamins, mineral substances, pectin complexes, дикорослі рослини, чорноплідна горобина, синергісти, вітаміни, мінеральні речовини, пектинові сполуки, дикорастущие растения, черноплодная рябина, синергисты, витамины, минеральные вещества, пектиновые соединения, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Simakhina, G. Biological value of aronia berries / G. Simakhina, N. Naumenko, S. Khalapsina // Ukrainian food journal. - К. : NUFT, 2012. - № 1. – C. 8-11.