Напрями розвитку інноваційної діяльності в сфері ресторанного бізнесу
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядаються стан, проблеми та особливості інноваційної діяльності в сфері ресторанного бізнесу. Особливо ця проблема постає в сучасних умовах розвитку кризової ситуації в Україні. В умовах зменшення реальних доходів населення та погіршення його добробуту, сфера ресторанного бізнесу повинна стати альтернативою приготування їжі в домашніх умовах. Для цього необхідні новітні інноваційні підходи до її розвитку, застосування новітніх технологій приготування страв, методів обслуговування споживачів. Current state, problems and features of innovation activities in the restaurant business are considered in the article. Especially this problem appears in the present conditions of the crisis in Ukraine. In terms of reduction in real incomes and deteriorating well-being, the restaurant business has to be an alternative to cooking at home. But this requires innovative approaches to its development and use of new techniques not only cooking, but also customer service.
Опис
Ключові слова
інновація, innovation, ресторанний бізнес, restaurant business, новітні методи приготування страв, newest methods of cooking, обслуговування споживачів, організація ресторанного господарства, organization restaurants, новітні послуги, new services
Бібліографічний опис
Литвиненко, Т. Є. Напрями стимулювання розвитку туристичного бізнесу в Україні / Т. Є. Литвиненко // Збірник наукових праць Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. – 2014. –№ 7. – С. 378–386.