Обгрунтування принципів управління якістю в системі НАССР на підприємствах хлібопекарської галузі

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишаються питання, пов’язані з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формулювання вимог та правил, дотримання яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues related to the analysis of quality management principles that are generalized formulation of guidelines and rules that will increase the efficiency of quality control.

Description

Citation

Труш, Ю. Л. Обгрунтування принципів управління якістю в системі НАССР на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Інформаційна культура в сучасному світі : матеріали наукового семінару / за ред. С. О. Гуткевич. – К. : НТУУ «КПІ», 2014. – Вип. 5., Ч. 1. – С. 81–84.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By