Обгрунтування принципів управління якістю в системі НАССР на підприємствах хлібопекарської галузі
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишаються питання, пов’язані з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формулювання вимог та правил, дотримання яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції.
With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues related to the analysis of quality management principles that are generalized formulation of guidelines and rules that will increase the efficiency of quality control.
Description
Citation
Труш, Ю. Л. Обгрунтування принципів управління якістю в системі НАССР на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Інформаційна культура в сучасному світі : матеріали наукового семінару / за ред. С. О. Гуткевич. – К. : НТУУ «КПІ», 2014. – Вип. 5., Ч. 1. – С. 81–84.