Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком (Патент на корисну модель № 83906)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено фарш з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, перепелині яйця, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить сполучнотканинний білок в кількості 1,0-2,0%.
Have been developed minced meat with quail eggs and connective tissue protein that contains beef I grade, fatty pork, quail eggs, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises connective tissue protein in an amount of 1,0-2,0%.
Опис
Ключові слова
молоко сухе, перепелині яйця, фарш, сполучнотканинний білок, яловичина, dry milk, quail eggs, minced meat, connective tissue protein, beef, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 83906 UA МПК А23L 1/317 (2006.01) Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком / Гончаров Г. І., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Заворицька Д. Г., Юрченко Я. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2013 00851; заявл. 24.01.2013; опубл. 10.10.2013 Бюл. № 19