Стан та проблеми якості молочної сировини в Київської області
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті досліджено стан забезпечення якісною молочною сировиною виробничих підприємств Київської області, оскільки вона являється найбільш густозаселеним регіоном України, та належить до числа областей, в яких зосереджена основна переробка молока.
This paper investigates the state of software quality raw milk production enterprises Kyiv region because it is the most densely populated region in Ukraine, and is one of the areas in which concentrated the bulk processing of milk.
Опис
Ключові слова
безпечність продукції, молочна сировина, якість продукції, підприємство, конкурентоспроможність, product carelessness, raw milk, quality of products, enterprise, competitions, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Осадчук, О. П. Стан та проблеми якості молочної сировини в Київської області / О. П. Осадчук // Вісник Житомирського державного технологічного університету. – Житомир : ЖДТУ, 2012. – № 2 (60). – С. 248-254.