Мікроелементи та їхня роль у життєдіяльності організму
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено результати дослідження кількісного та якісного складу мінеральних сполук для представників
трьох груп вуглеводовмісної сировини (овочів – буряки; плоди — яблука; ягоди — полуниці) в перерахунку
на вміст сухих речовин. Встановлено, що сублімаційний метод висушування можна рекомендувати як найефективніший при розробленні технологій виробництва харчових продуктів з підвищеним вмістом мінеральних сполук.
The research results of the quantitative and qualitative composition of mineral compounds for members
three groups carbohydrate containing raw materials (vegetables - beets, fruits - apples, berries - strawberries) on dry matter have been presented. It has been determined that freeze-drying could be recommended as the most effective for technologies of food products with a high content of mineral compounds.
Опис
Ключові слова
мікроелементи, micronutrients, вуглеводовмісна сировина, carbohydrate containing raw materials, сублімаційне сушіння, freeze-drying, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Мікроелементи та їхня роль у життєдіяльності організму / Г. О. Сімахіна, Н. П. Івчук, М. С. Пальоха, А. О. Чагайда // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. - С. 104-105.