Поліпшення якості продукції – основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті питання впливу якості продукції на конкурентоспроможність підприємства. The questions of the impact of product quality on the competitiveness of enterprises.
Опис
Ключові слова
якість продукції, конкурентоспроможність, харчова промисловість, product quality, competitiveness, food industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Поліпшення якості продукції – основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства / Ж. К. Сіднєва // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 183-186.