Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пюре із аличі, журавлини, яблук і композиційна суміш листя смородини, шипшини та пелюстки суданської троянди містять комплекс біологічно активних речовин (вітамінів, мінеральньїх речовин, пектинових речовин, фенольних сполук), що дозволяє їх рекомендувати в якості основних інгредієнтів для виробництва соусу оздоровчого призначення.
Puree of plum, cranberry, apple and blend composition currant leaves, rose hips and rose petals Sudanese complex containing biologically active substances (vitamins, mineralnyih substances, pectin, phenolic compounds) that allows them to recommend as the main ingredient for the production of sauce recreational purposes.
Опис
Ключові слова
соус оздоровчого призначення, плодово-ягідна сировина, пряно-ароматична сировина, sauce for health improvement, raw fruits and berries, aromatic raw materials, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Шурда, Н. Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення / Наталія Шурда, Алла Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 25-26.