Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

До рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.

Опис

Ключові слова

гречані пластівці, рецептурна композиція, суцільнозмелене борошно, buckwheat flakes, prescription composition, wholegrain flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Семенова, А. Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців / Анастасія Семенова, Віра Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 172-173.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced