Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
До рецептурної композиції на основі суцільнозмеленого борошна спельти доцільно включати 15 % гречаних пластівців, З % СПК та 0,2 % АК, з метою отримання готових виробів підвищеної харчової цінності з достатніми органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. By prescription compositions based spelled flour is appropriate to include 15% of buckwheat cereal, With IBS% and 0.2% AL to obtain finished products of high nutritional value with good organoleptic and physico-chemical quality parameters.
Опис
Ключові слова
гречані пластівці, рецептурна композиція, суцільнозмелене борошно, buckwheat flakes, prescription composition, wholegrain flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Семенова, А. Обгрунтування складу рецептурної композиції з суцільнозмеленого борошна спельти та гречаних пластівців / Анастасія Семенова, Віра Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 172-173.