Визначення гідродинамічного опору динамічної мембрани при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої у воді
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень процесу мікрофільтрації розчину ефірної' олії м 'яти перцевої у воді. Визначено питомий масовий гідродинамічний опір динамічної мембрани при зміні тиску та концентрації розчину.
The results of the research process microfiltration solutions of essential 'oil meters' five pepper in water. Defined per unit mass hydrodynamic resistance of dynamic membrane changes in pressure and concentration of the solution.
The results of the research process microfiltration solutions of essential 'oil meters' five pepper in water. Defined per unit mass hydrodynamic resistance of dynamic membrane changes in pressure and concentration of the solution.
Опис
Ключові слова
мікрофільтрація, концентрування, динамічна мембрана, гідродинамічний опір, microfiltration, concentration, dynamic membrane, hydrodynamic resistance, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Житнецький, І. В. Визначення гідродинамічного опору динамічної мембрани при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої у воді / І. В. Житнецький, В. Л. Яровий, В. М. Таран / Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. – С. 92-94.