Приготування безалкогольного напою з журавлиною

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Безалкогольний напій виготовлений із соку і морсу журавлини, економить витрати лимонної кислоти і підвищує стійкість напоїв без використання консервантів. Soft drink made ​​from the juice and fruit drinks cranberry saves the cost of citric acid and increases resistance drinks without preservatives.

Опис

Ключові слова

безалкогольні напої, журавлина, soft drink, cranberries, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Гусєва, О. Приготування безалкогольного напою з журавлиною / Оксана Гусєва, Аліна Гор.пінська, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 373-374.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced