Становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У публікації описано становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій. This publication describes the chair canning technology at the National University of Food Technologies.

Опис

Ключові слова

Національний університет харчових технологій, історія, кафедра технології консервування, history, National University of Food Technologies, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій / Марія Кононенко, Олександр Шешлюк, Андрій Слізовський та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 388-389.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced