Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним з пріоритетних напрямків державної політики в області здорового харчування є створення технологій якісно нових харчових продуктів, призначених не тільки для диференційованого забезпечення людей в харчових речовинах і енергії але й здатних до профілактики різних захворювань, зміцнення захисних функцій організму й адекватної адаптації людини до оточуючого середовища. One of the priorities of the state policy in the field of healthy eating is the creation of new technologies to foodstuffs intended not only to provide differentiated people in nutrients and energy but also capable of prevention of various diseases, strengthen the protective functions and adequate human adaptation to the environment.

Опис

Ключові слова

купажована олія, харчування, термін зберігання, shelf life, food, blended oil, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Комаренко, Я. Дослідження купажованих олій із подовженим терміном зберігання / Яна Комаренко, Ірина Радзієвська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 524-525.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced