Поширення можливості використання сої у хлібопекарському виробництві

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати дослідження впливу обробленої сої на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 5 %. The article presents the research results of influence of processed soybeans in the main processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 5 %.

Опис

Ключові слова

соя, тісто, хліб, склад, цінність, soy, dough, bread, composition, value, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Арсеньєва, Л. Ю. Поширення можливості використання сої у хлібопекарському виробництві / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Яценко, В. М. Махинько // Наукові праці НУХТ. – Вип. 7. – К., 2002. – С. 55-56.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced