Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Плоди і ягоди – цінна добавка до хлібобулочних виробів. У статті зроблено огляд існуючих робіт щодо використання плодово-ягідної сировини у хлібопеченні, показана перспективність цієї роботи з точки зору підвищення харчової цінності виробів. le an overview of the existing work on the use of fruit and berry raw materials in baking, the prospects of this work from the point of view of improving the nutritional value of products.

Опис

Ключові слова

хліб, плоди, ягоди, якість, харчова цінність, bread, fruit, berries, quality, nutritional value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Черниш, Л. М. Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною / Л. М. Черниш, В. М. Махинько, Л. В. Махинько, І. М. Дідик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. - № 7 (104-105). – С. 3-6.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced