Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Плоди і ягоди – цінна добавка до хлібобулочних виробів. У статті зроблено огляд існуючих робіт щодо використання плодово-ягідної сировини у хлібопеченні, показана перспективність цієї роботи з точки зору підвищення харчової цінності виробів. le an overview of the existing work on the use of fruit and berry raw materials in baking, the prospects of this work from the point of view of improving the nutritional value of products.
Description
Citation
Черниш, Л. М. Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною / Л. М. Черниш, В. М. Махинько, Л. В. Махинько, І. М. Дідик // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. - № 7 (104-105). – С. 3-6.