Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з соєвими продуктами

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зроблено огляд основних продуктів переробки сої, що можуть бути використані у хлібопеченні. Запропоновано використовувати білковий соєвий концентрат у кількості 10 %. Для підвищення якості виробів пропонується додатково вносити ферментний препарат у кількості 0,015 %. An overview of the major products of processing of soybeans, which can be used in baking. It is proposed to use soy protein concentrate in the amount of 10 %. To improve the quality of products is encouraged to make an enzyme in the amount of 0.015 %.

Опис

Ключові слова

хліб, соя, білковий концентрат, ферментний препарат, тісто, bread, soy, protein concentrate, enzymatic preparation, dough, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з соєвими продуктами / В. І. Дробот, Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 3. - С. 29-33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced