Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційну роботу присвячено розробленню технологій ферментованих напоїв з харчовими волокнами різного походження (апельсиновими Citri-Fi та яблучним пектином в клітковині) та на основі сухих сироватко-солодових сумішей.
Thesis paper is dedicated to development of technology of fermented beverages with dietary fibers of different origin (orange Citri-Fi and apple pectin in the fiber) and dry-based whey malt blends.
Опис
Бібліографічний опис
Красуля, О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Красуля Олена Олександрівна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.