Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Збереження здоров'я, працездатності і активного творчого довголіття людини знаходиться в прямій залежності від її способу життя. У це поняття включаються такі показники, як руховий режим, відсутність шкідливих звичок, характер харчування, яке має бути раціональним, тобто повноцінним, збалансованим та забезпечувати фізіологічні потреби організму. Принципи харчування, практично здорових літніх людей, повинні полягати у використанні продуктів і страв, які наділені досить легким засвоюванням, відповідності хімічного складу, різноманітності продуктів та профілактичній спрямованості харчування, що враховує можливість попередження або уповільнення розвитку захворювань. Preservation of health, disability and active creative longevity is directly dependent on its lifestyle. This concept includes such factors as the driving mode, no bad habits, nutrition, which must be rational, that is a complete, balanced and provide the physiological needs of the body. Principles of nutrition, healthy older people should be to use the products and dishes that are endowed with enough easily digestible, matching the chemical composition, diversity of products and preventative nutrition that takes into account the possibility of preventing or slowing the development of disease.

Опис

Ключові слова

компоненти, харчові волокна, м'ясна сировина, ingredients, dietary fiber, raw meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини / О. І. Гащук, А. Ю. Хавро // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 39–40

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced