Підходи до удосконалення методики калькулювання собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто особливості калькулювання собівартості продукції в хлібопекарській галузі, визначено недоліки чинної методики розрахунку собівартості, запропоновано спосіб удосконалення існуючої методики калькулювання собівартості продукції хлібопекарських підприємств. The features of unit cost calculation are considered in bread baking industry, the lack of operating methodology of prime price calculation are certain, the method of existent methodology improvement of unit calculation of bread baking enterprises cost are offers.

Опис

Бібліографічний опис

Скригун, Н. П. Підходи до удосконалення методики калькулювання собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Н. П. Скригун // Економiка : проблеми теорiї та практики : зб. наук. пр. – Дніпропетровськ : ДНУ, 2007. – Вип. 224. – Т. 4. – С. 1044-1052.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в