Підходи до удосконалення методики калькулювання собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості калькулювання собівартості продукції в хлібопекарській галузі, визначено недоліки чинної методики розрахунку собівартості, запропоновано спосіб удосконалення існуючої методики калькулювання собівартості продукції хлібопекарських підприємств.
The features of unit cost calculation are considered in bread baking industry, the lack of operating methodology of prime price calculation are certain, the method of existent methodology improvement of unit calculation of bread baking enterprises cost are offers.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Скригун, Н. П. Підходи до удосконалення методики калькулювання собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Н. П. Скригун // Економiка : проблеми теорiї та практики : зб. наук. пр. – Дніпропетровськ : ДНУ, 2007. – Вип. 224. – Т. 4. – С. 1044-1052.