Стан інноваційної діяльності харчової промисловості
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості.
In the article the modern consisting and basic tendencies of innovative activity of enterprises of food industry and its place is probed of industry of Ukraine and basic problems open up it innovative development. Tasks a decision of which is necessary pre-condition of innovative development of food industry appear also.
In the article the modern consisting and basic tendencies of innovative activity of enterprises of food industry and its place is probed of industry of Ukraine and basic problems open up it innovative development. Tasks a decision of which is necessary pre-condition of innovative development of food industry appear also.
Опис
Ключові слова
інноваційна діяльність, innovative activities, food, харчова промисловість, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Економічний форум. -2011. - №2. – С. 41-53.