Економіко-організаційний механізм забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено теоретичні, методичні, організаційні і практичні засади економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств. Визначено сутність економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств та встановлено відмінність понять «економіко-організаційний механізм» і «господарський механізм», виокремлено принципи формування економіко-організаційного механізму. Проаналізовано сучасний стан формування економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств регіону. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення державного регулювання виробництва овочевої продукції. Удосконалено сутність і зміст поняття економіко-організаційного механізму. Визначено шляхи підвищення дієвості економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств. Обґрунтовано підходи до формування економіко-організаційного механізму. Визначено пріоритетні напрями розвитку овочепереробних підприємств України.
Опис
Ключові слова
ринок овочів, економіко-організаційний механізм, овочепереробні підприємства, рынок овощей, овощеперерабатывающие предприятия, экономико-организационный механизм, market of vegetables, economic and organizational frameworks, vegetable-processing plants
Бібліографічний опис
Косовець, Г. М. Економіко-організаційний механізм забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств : автореф. дис. … канд. екон. наук : спец. 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)» / Косовець Галина Миколаївна; НУХТ. – Київ, 2014. – 23 с.