Удосконалення способу подачі барометричної води в екстрактори нахиленого типу

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Завдяки покращенню умов масообміну між буряковою стружкою та екстрагентом вміст сахарози в жомі буде найнижчим. Вихід цукру по заводу внаслідок більш повного висолодження бурякової стружки збільшиться. Due to the improvement of mass transfer between beet chips and extractant sucrose content in the pulp is low. Sugar yield of the plant due to better vysolodzhennya beet chips increase.

Опис

Ключові слова

екстрактори нахиленого типу, бурякоцукрове виробництво, дифузійні апарати, extractors gentle slope type, sugar beet production, diffusion apparatus, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Кадиков, М. Удосконалення способу подачі барометричної води в екстрактори нахиленого типу / М. Кадиков, М. Пушанко, Д. Люлька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 134-136.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced