Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено порівняльну оцінку впливу поліпшувачів різних торгових марок на якість житньо-пшеничного хліба. Охарактеризовано їх вплив на перебіг біохімічних процесів, структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.
Опис
Ключові слова
хліб, поліпшувачі, тісто, житнє борошно, improvers, bread, dough, rye flour, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства / О. С. Турок, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, В. В. Цирульнікова // Сборник научных трудов SWord. – Иваново: МАКАРОВА АД, 2014. – Вып. 2, Т. 8. – С. 61-64.