Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено порівняльну оцінку впливу поліпшувачів різних торгових марок на якість житньо-пшеничного хліба. Охарактеризовано їх вплив на перебіг біохімічних процесів, структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.

Опис

Ключові слова

хліб, поліпшувачі, тісто, житнє борошно, improvers, bread, dough, rye flour, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства / О. С. Турок, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, В. В. Цирульнікова // Сборник научных трудов SWord. – Иваново: МАКАРОВА АД, 2014. – Вып. 2, Т. 8. – С. 61-64.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced