Методичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проаналізовані передумови, формуючі інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Зазначено переваги та недоліки існуючих методичних підходів щодо оцінки інвестиційної привабливості підприємств. Обґрунтовано вибір методики оцінки інвестиційної привабливості готелів та ресторанів з урахуванням специфіки їх діяльності.
The article analyzes the source, forming the investment attractiveness of enterprises of hotel and restaurant business. Ukaany advantages and disadvantages of existing methodologies for assessing the investment attractiveness of enterprises. The choice of methods for the determination of the integral index of evaluation of investment attractiveness of hotels and restaurants to suit the specifics of these enterprises.
Опис
Ключові слова
інвестиційна привабливість, готельно-ресторанний бізнес, методи оцінки, інвестиційна привабливість, investment attractiveness, hotel and catering business, methods of evaluation of investment attractiveness of enterprises, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Басюк, Т. П. Методичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. П.Басюк // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – Черкаси: ЧДТУ, 2014. - Вип. 36, Ч. ІІ, Т. 2. – С. 98-104.