Дослідження процесу нвч-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведені експериментальні дані сушіння морквяних вичавок у полі-НВЧ. Побудовані криві кінетики сушіння вичавок та термограми. Досліджено зміни БАР у продукті та визначено оптимальні режими проведення сушіння.
The article presents experimental results of drying carrot husks in the microwave field. Іnvestigated the kinetics of drying curves pomace and thermogram. The studied changes of biologically active substances in the product and the conditions of optimum drying.
Опис
Ключові слова
морквяні вичавки, НВЧ-сушіння, кінетика, β-каротин, carrot pomace, microwave drying, kinetics, β-carotene, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження процесу нвч-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М Левківська // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – Т. 2, № 45. – С. 51-55.