Розширення асортименту м’ясний січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептури люля-кебаб з соєвими білками «Майсол» і м’ясом птиці механічного обвалювання.
На основі органолептичної оцінки та визначення фізико-хімічних і мікробіологічних показників, біологічної цінності, функціонально-технологічних властивостей доведено доцільність використання білків серії «Майсол» і м’яса птиці механічного обвалювання у технології м’ясних січених напівфабрикатів.
It has been developed recipes of lula-kebab with soy protein "Maysol" and with mechanically deboned poultry meat.
On the basis of organoleptic evaluation and determination of physico-chemical and microbiological indicators, biological value, functional and technological properties it has been proven the feasibility of using proteins of series "Maysol" and mechanically deboned poultry meat in technology semi-finished products.
Опис
Ключові слова
м’ясо птиці механічного обвалювання, січені напівфабрикати, соєві білки, м’ясо птиці, poultry meat mechanically deboned, chopped semi-finished products, soy protein, poultry, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Розширення асортименту м’ясний січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків / І. М. Страшинський, О. В. Раєв, О. П. Фурсік, О. Я. Горбач // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. Ґжицького. – Львів, 2014. – Т. 16, Ч. 4, № 2 (59). – С. 192–197.