Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій.
The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.
Опис
Ключові слова
безпека, праця, травматизм, ризик, фактор, фактор, safety, business, injuries, risk, factor, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Євтушенко, О. В. Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик // Безпека життєдіяльності на транспорті і виробництві – освіта, наука, практика : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18–19 вер. 2014 р. – Херсон, 2014. – С. 73-75.