Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій. The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.

Опис

Ключові слова

безпека, праця, травматизм, ризик, фактор, фактор, safety, business, injuries, risk, factor, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Євтушенко, О. В. Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик // Безпека життєдіяльності на транспорті і виробництві – освіта, наука, практика : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18–19 вер. 2014 р. – Херсон, 2014. – С. 73-75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced