Моніторінг стану та розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового комплексу України

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто проблеми функціонування цукробурякового комплексу України та сучасного рівня конкурентоспроможності підприємств галузі. Розглянуто можливі шляхи підвищення ефективності діяльності та рівня конкурентоспроможності підприємств цукрової галузі.
The problems of beet-sugar complex functioning in Ukraine together with up-to-date level of the complex’s enterprises competitiveness are considered in this article. Possible ways of improving the effectiveness of work and competitiveness level are suggested.

Опис

Ключові слова

цукор, sugar, цукробуряковий комплекс, ефективність діяльності, конкурентоспроможність підприємств цукрової промисловості, beet-sugar complex, effectiveness of work, competitiveness of the enterprises, sugar industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Ємцев, В. І. Моніторінг стану та розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового комплексу України / В. І. Ємцев // ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет». - 2012. - Вип. 1, Т. 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced