Воздействие интенсивного замеса на длительность брожения полуфабрикатов и качество хлеба

Ескіз

Дата

1984

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив інтенсивності механічної обробки на швидкість бродіння тіста і якість хліба. The influence of intensity of mechanical treatment on the rate of fermentation of the dough and bread quality.

Опис

Ключові слова

замес, тесто, качество, mixing, dough, quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Воздействие интенсивного замеса на длительность брожения полуфабрикатов и качество хлеба / И. Н. Литовченко, С. И. Сидоренко, В. Л. Клементенко, А. Т. Лисовенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1984. - № 11 - С. 23-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced