Воздействие интенсивного замеса на длительность брожения полуфабрикатов и качество хлеба
Файли
Дата
1984
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив інтенсивності механічної обробки на швидкість бродіння тіста і якість хліба.
The influence of intensity of mechanical treatment on the rate of fermentation of the dough and bread quality.
Опис
Ключові слова
замес, тесто, качество, mixing, dough, quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Воздействие интенсивного замеса на длительность брожения полуфабрикатов и качество хлеба / И. Н. Литовченко, С. И. Сидоренко, В. Л. Клементенко, А. Т. Лисовенко // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1984. - № 11 - С. 23-24.