Визначення оптимальних параметрів пророщування рису

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Рис - один з найбільш цінних харчових продуктів, займає друге місце після пшениці по посівній площі, а по збору зерна практично рівний. Рис є одним з найважливіших джерел харчування для населення землі. Про те досліджень по хімічних та технологічних властивостей рису недостатньо. Rice - one of the most valuable food products is second of wheat sown area, and grain yield practically equal. Rice is one of the most important sources of food for the population. About the research on chemical and technological properties of rice is not enough.

Опис

Ключові слова

харчування, ринок безглютенових продуктів, рис, food, gluten-free products market, rice, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Соболь, М. І. Визначення оптимальних параметрів пророщування рису / М. І. Соболь, В. М. Ковбаса, Т. О. Федорова / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced