Формування конкурентоспроможності харчових підприємств під впливом інноваційної діяльності
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто стан інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості Україні під час світової економічної кризи. Визначені шляхи покращення конкурентоспроможності підприємства, як центральної ланки у взаємозв'язку категорій ланцюжка «продукт - підприємство - регіон - галузь - економіка країни» в сучасних умовах.
The current state of innovative activity at Ukrainian food industry enterprises during the world economic crisis is enlighten. The actual ways of enterprise’s competitiveness improvement are defined as the main component of categories interconnection in the chain "product-enterprise-region-branch-economy of the country".
The current state of innovative activity at Ukrainian food industry enterprises during the world economic crisis is enlighten. The actual ways of enterprise’s competitiveness improvement are defined as the main component of categories interconnection in the chain "product-enterprise-region-branch-economy of the country".
Опис
Ключові слова
інноваційна діяльність, snnovative activity, конкурентоспроможність підприємства, фінансова підтримка держави, результати, competitiveness of the enterprises, sponsorship of the state, results, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Ємцев, В. І. Формування конкурентоспроможності харчових підприємств під впливом інноваційної діяльності / В. І. Ємцев // Інноваційні пріоритети сталого розвитку економіки України. - 2011. - № 11. - C. 67-69.