Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

психологічна готовність, psychological radiness, сучасні освітні технології, системний підхід, культуральний підхід, індивідуальні здібності, modern educational technologies, system approach, cultural approach, personal abilities, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Мазник, Л. В. Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості / Л. В. Мазник, К. С. Мазник // Управління сучасним підприємством : матеріали VIII міжнародна науково-практична конференція, 22-23 березня 2012 р., м. Київ : тези доповідей. - К. : НУХТ, 2012. – С. 87-89.