Дослідження масообміну при віброекстрагуванні цільових компонентів із рослинної сировини

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Процес безперервного віброекстрагування з рослинної сировини (хміль, цукровий буряк, чорний байховий чай) досліджувався на моделі віброекстрактора безперервної дії. The process of continuous vibroekstrahuvannya of plant material (hops, sugar beet, black packed tea) was investigated in the model vibroekstraktora continuous.

Description

Citation

Дослідження масообміну при віброекстрагуванні цільових компонентів із рослинної сировини / В. Л. Зав'ялов, Т. Г. Мисюра, В. С. Бодров та ін. / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 124.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By