Технологія спеціальних видів цукру, збагачених біологічно активними добавками

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений у світі і багато людей страждають від його негативних наслідків для здоров'я. Найбільш економічно вигідною стратегією щодо запобігання дефіциту мікронутрієнтів визнано збагачення ними харчових продуктів. За цих умов актуальним є розроблення технологій продуктів збагачених біологічно активними речовинами. Micronutrient deficiency is widespread in the world and many people suffer from its adverse health effects. The most economically viable strategy to prevent micronutrient deficiency found enriching their food. Under these conditions, topical development technology products enriched with biologically active substances.

Опис

Ключові слова

біологічно активні добавки, мікронутрієнти, цукор, dietary supplements, micronutrients, sugar, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Гордієнко, А. С. Технологія спеціальних видів цукру, збагачених біологічно активними добавками / А. С. Гордієнко, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 132.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced