Хліб пшеничний з додаванням пророщеного насіння пряно-ароматичної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хліб є одним з масових продуктів харчування, найзручнішим продуктом для корекції харчової цінності раціону населення. Наявний асортимент хлібобулочних виробів, що випускається в Україні, досить широкий, однак, частка виробів дієтичного, лікувально-профілактичного, спеціального призначення для різних груп населення в загальному об'ємі виробництва не перевищує 2 %. Одним з напрямів збагачення складу хлібобулочних виробів є додавання насіння пряно-ароматичних рослин.
Bread is one of the mass of food, most convenient product for correcting the nutritional value of the diet of the population. Available range of bakery products produced in Ukraine is very broad, however, the proportion of dietary products, health care, special purpose for different groups in the total production of less than 2%. One of the areas of enrichment composition of bakery products is the addition of seeds Aromatic plants.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, фенхель, хліб пшеничний, baked goods, bread, fennel, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Черниш, Г. В. Хліб пшеничний з додаванням пророщеного насіння пряно-ароматичної сировини / Г. В. Черниш, І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 176.